پنجشنبه ۲۳ آذر ۱۳۹۶,Dec 14 2017

تبلیغ
عضویت در خبرنامه
چاپ دانلود ارسال

روش تهیه آش در هم جوش

۱۹ مهر ۱۳۹۶ - ۹:۵۴:۱۹ کد مطلب: 8333

به منظور پخت آش در هم جوش، نخود و هر دو لوبیا را از 12 ساعت قبل بخیسانید و با 2 لیتر آب و کمی نمک، روی حرارت قرار دهید تا نیم‌پز شود، سپس عدس و چغندر خرد کرده را اضافه نمایید و منتظر بمانید تا مغزپخت شوند.

به گزارش نسیم شیراز،

مواد مورد نیاز جهت تهیه آش در هم جوش:

نخود 100 گرم
لوبیا قرمز 100 گرم
لوبیاچیتی 100 گرم
عدس 100 گرم
چغندر 500 گرم (در صورت دلخواه)
برنج 150 گرم
بادمجان 3 عدد
سبزی (تره، جعفری، گشنیز، نعنا، ترخون، مرزه، شنبلیله، برگ چغندر) 1 کیلوگرم
کشک سائیده 1 پیمانه
پیازداغ، سیرداغ، نعنا داغ به میزان دلخواه
نمک، فلفل، زردچوبه به میزان لازم

 

روش تهیه:

به منظور پخت آش در هم جوش، نخود و هر دو لوبیا را از 12 ساعت قبل بخیسانید و با 2 لیتر آب و کمی نمک، روی حرارت قرار دهید تا نیم‌پز شود، سپس عدس و چغندر خرد کرده را اضافه نمایید و منتظر بمانید تا مغزپخت شوند.

برنج را با 1 لیتر آب، قدری نمک، فلفل و زردچوبه، روی حرارت قرار دهید و پس از نیم ساعت که دانه‌های آن باز شد، بادمجان‌های خرد و سرخ‌کرده را با سبزی به آش بیفزایید و روی حرارت ملایم قرار دهید. پس از پخت کامل، نیمی از پیازداغ، نعنا داغ و سیرداغ را -که با فلفل و زردچوبه تفت داده‌اید - به برنج در حال جوش بیفزایید تا آش کاملاً رنگ بگیرد و مزه‌دار شود.

سپس حبوبات را به ظرف برنج منتقل کنید و حدود 20 دقیقه‌ی دیگر آش را روی اجاق بجوشانید. بعد اجاق را خاموش کنید و کشک را بیفزایید و هم بزنید، حالا آش را در کاسه‌ی مناسبی بریزید و روی آن را با نعنا داغ، سیرداغ، پیازداغ، کشک زعفرانی، زعفران حل کرده و کشک سفید تزئین نمایید.

 



منبع: آشپزباشی - آرزو صفری


نام:                       

پست الکترونیک: 
نظر شما:  

نظرات بینندگان

آخرین عناوین